General Discussions > Feel Free Here
Yaa taageersantahay Adiga?
Dr.Adnan:
Hadii aan cabiro aragtidada shakhsiyeed cabiro soomalidu waxa lagu maahmaaha shimbirba shimbirkiisa ayuu la duulaa, mida kale maahmaah kale ayaa waxay tidhaa waxaanad garanyan waxaanad garanayn ayaa uu kuu dhalaa.
Yaxya:
في البداية أشكر الأخ منعم على السؤال الجميل ..أنا ضد فكرة الزواج من الأجنبيات وذلك لعدم وجود تجانس من ناحية العادات والتقاليد بين الزوجين وله تأثير سلبي على الأبناء أيضا حيث أنهم سيصبحون خليط بين مجتمعين مختلفين مذبذبين بين ذلك لا إلى ولاإلى هؤلاء.
Munim:
Shukran Akh Yaxya and Dr Adnan
lakin aniga waxan arka somalida wa cunsuriyiin oo ma ogola in lasoo dhexgalo kkk yacni halqof kaliya aya wafaqay zawajka noocan inta kalana MAYA wayn ayay qalinka ku duugeen kkk Thanks all of U musharakadiina.
PrincessMuni:
لان الزواج من الاجنبيات/الاجنبي يأثر على الاطفال اكثر
بدال ما نروح بعيد .. زواج الجنسية الوحده اذا كانوا عرب يتناقشون بموضوع (السني والشيعي) يعني اذا الام شيعيه تبي عيالها يتزوجون شيعيين حتى واذا ابوهم سني بس عشان ترتاح الام والخ.... والصوماليين يتناقشون عن القبايل فما بالك بجنسيه ثانيه؟؟
انا هذا رأيي والله اعلم
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version